KI VÉGEZZE A HISEC AJTÓ ZÁRCSERÉT

Nem mindegy milyen módon kell zárat cserélni az ajtóban hiszen lehet arról szó, hogy akad a kulcs a zárban és nem lehet nyitni illetve zárni az ajtót. Előfordulhat, hogy beletörjük a kulcsot a zárba mert már annyira elkopott a zár, hogy szorul. Problémát okozhat az elvesztett esetekben eltulajdonított kulcs. És végül de nem utolsó sorban egy minőségi tényező ha új lakásba költözünk. Ezek a fent felsorolt események zárcserét igényelnek.

De nem mindegy kire bízzuk eme nemes feladatot úgy mint az életterünk védelmét. Úgy ahogy a gépkocsinkat jelenjük be felülvizsgálatra, vagy karbantartásra a Nissan, Mercedes, Bmw, Audi és sorolhatnám estig a kategóriák sokaságát megfelelő típusfüggő szervizbe úgy a bejárati ajtónk is megérdemli ha megfelelő és hozzáértő szakember gárda végzi a zárással és nyitással kapcsolatos zárproblémákat. Hiszen általában egy másik márkajelzéssel el látott autó esetében se szerszám se géppark nem áll rendelkezésre csak a saját márkás termékhez. 

Egy zárcsere folyamata lehet egyszerű és akár a szomszéd is meg tudja oldani ezt a feladatot, ám a Hisec ajtó zárcsere folyamata ennél sokkal bonyolultabb.  
Több éves tapasztalatunk alapján találkoztunk már olyan stádiumban szét szedett ajtóval amit több időbe tellett összerakni mint egy új ajtót beépíteni.

A szakmában közel azonos tevékenységet végző szomszéd vagy ismerős szakik azt gondolják, hogy a betétarató csavar eltávolításával kiemelhető a helyéről a zárbetét lépten nyomon előkerülnek és probálnak belekotorni persze ingyen, legjobb tudásuk szerint, ebbe a témába. Az esetek többségében elmondható, hogy ilyen külső segítség igénybevételekor nem spórolunk, éppen ellenkezőleg! Húzzuk a saját drága időnket és többletköltséget generálunk magunknak veszélyeztetve az ingóságunk reálértékét.

Legjobb tudásom is azt diktálja, hogy suszter maradjon a cipőknél, a villanyszerelő szerelje a villanyt a zárszerelő pedig szereljen zárat.

 

Hisec ajtóval kapcsolatos szolgáltatásaink

  • HISEC AJTÓ ZÁRSZERELÉS

  • HISEC AJTÓNYITÁS
  • HISEC AJTÓ ZÁRNYITÁS

  • HISEC AJTÓ BEÁLLÍTÁS

  • HISEC AJTÓ ZÁRCSERE GARANCIÁVAL

  • HISEC AJTÓ ZÁRCSERE 

Hisec ajtó zárbetét problémák 

Zárástechnika piacán megrendelhető a Hisec ajtó zárbetét de ha már zárcsere műveletre adtuk a fejünket kérem ne használjon eredeti zárbetétet a Hisec ajtóhoz. Az alábbi oldalon feltett 8 kérdésből 7 a zárbetét silány minőségét jelzi és még a válaszok sem megfelelőek az ügyfelek megnyugtatására. 

"Eddigi kérdések és vélemények a termékkel kapcsolatban"

Gondoljunk bele ebbe az elcsépelt helyzetbe,munka után fáradtan hazaérkezve nem fordul el a kulcs a zárban, vagy kihuzzuk a zárbetét közepét a rotort, vagy beszorul a kulcsunk a zárba!  

Ezek a problémák nap mint nap előfordulnak a Hisec ajtó zárbetétekkel, fodulhatunk a szomszédhoz aki majd vakarja a fejét ,hogy ilyet még szétszedve sem látott, fordulhatunk a gyártóhoz aki természetesen nem tud segíteni. Ha javasolhatjuk válassza Hisec ajtó zárcsere szolgálatunkat amely mind tudás és tapasztalat illetve szerszámozottság és alkatrész után pótlás terén kiemelkedő a Budapesti szegmensben.

Jó pár esetben mint az elmúlt évek tanulságos tevékenységei alapján az alábbi cikkben is olvashat a Kínai ajtók halmozottan hátrányos helyzetéről amelynek nyitása cégünknek a megjelenési időben sem volt kérdéses.

Sajnos ebben az esetben is a garancia érvényesítése majdnem lehetetlen küldetésnek bizonyul akár az importőr akár a forgalmazó szemszögéből nézzük, nehéz kisajtolni pár forintot a forgalmazóktól vagy a gyártóktól. Nekik egy céljuk van jusson be minél több termék a forgalomba kiütve a jobb minőségű termékeket a piacról a magas ár /érték arány miatt.

Komplikáltabb a felsőnél de ez sem ijesztheti el a szakembereinket a művelet végrehajtásától. Tisztában kell lenni azzal a ténnyel, hogy az ajtó alsó zárteste 13 ponton zárja a tokba a Hisec ajtónkat és ha tehetjük ezzel kezdjük a zárcsere munkamenetét.
Ebben az esetben szót kell arról ejtenünk,hogy egy silány minőségű termékkel nagy értékeket nem tudunk megvédeni. El kell gondolkodnunk mit szeretnénk megvédeni és annak megfelelően kell biztonságos otthont teremtenünk.

Természetesen nem csak kimagasló termékek hegycsúcsát ajánljuk mert az két zárcsere értékénél felérhet egy biztonsági rácsos ajtó értékével amivel kétszeres,háromszoros biztonságot érhetünk el.

Ha már meg van a Hisec ajtónk akkor nincs más lehetőség csak a zárcsere a biztonságosabb életért vagy ha az esztétikával meg vagyunk elégedve akkor a biztonságot alkossa az arra hivatott biztonsági rácsos ajtó.

Egyetlen magas minősítésű termék cseréje sem érhet fel a biztonsági rács jellemzőivel.

Visszatérve a Hisec ajtó zárcsere folyamatára ne bízza hozzá nem értő illetőre mert a biztonsága az ajtó eladásakor már csökken hiszen nem tájékoztatják róla,hogy 3-5 perces áttörés gátlást tud fel állítani az esetleges illetéktelen behatolók számára tehát kb 4 perc alatt nyitott ajtó tárul az

behatolónk elé.


Ezt az időt meg lehet hosszabbítani különféle biztonságtechnikai termékek alkalmazásával de ezt csak tapasztalt és szakértő zárszerelő segítségével tudja igénybe venni.


Hisec ajtó alsó zárcsere a biztonság kezdete

Bejárati biztonsági ajtó alsó ,kilincsnél lévő zárszerkezete több ponton tartja a tokban az ajtó lapját.

Azért csak a tokban tartást emelem ki mert mert az eredeti Hisec ajtó zárbetét másra nem alkalmas de sokszor még a hívatott feladatát sem tudja ellátni.

Úgy vélem ,hogy mindegy mennyi ponton záródik egy biztonsági ajtó ha azt a silány minőségű és ráadásul Kínai zárbetét reteszeli.

Sok esetben mikor tájékoztatom ügyfeleimet a lehetőségek tárházáról az a kérdés szegeződik nekem,hogy megfelel a Kínai zárbetét is.

Hajlamosak vagyunk nemhogy a más kárán de még a magunk kárán sem tanulni,de még a fent említett eset tanulmányokból illetve más oldalak tanulmányozása kor azt feltételezni, hogy ez csak valami tréfa lehet amit olvasunk a Hisec termékekkel kapcsolatban. 


Sajnos el kell keserítsem mindazokat akik nem veszik komolyan ennek a tényét ez nem tréfa a biztonságukról és az értékeikről van szó ügyfeleim!

Aki nem cselekszik ennek tudatában elöbb utóbb biztos lehet benne,hogy nem marad ki a bűnügyi helyszinelők listájáról. Na ez nem tréfa!


Kérem minden ügyfelünket aki ilyen típusú Kínai bejárati ajtóval rendelkezik és elhagyta kulcsát ,esetleg elromlott a zár és ki kellett nyitni az ajtót, vagy csak egyszerűen zárcserét igényel, minden esetben válasszon a jobb minőségű a pénztárcájához méltó zárástechnikai alkatrészt a termékek széles palettájából.

Szerviz autóink a közép kategóriától a  legmagasabb minősítésű termékek portfóliójával vannak felszerelve így minden ügyfelünk megtalálja a saját biztonsági szintjéhez illő terméket.Hisec ajtó felső zárcsere maximális védelem

Folyamata egyszerűbb és kevésbé  összetettebb az alsónál mivel a feladata sem ugyan az.

Ebben az esetben 3-4 pontos záródást biztosít a zárbetét ami külön működik az alsó zártestől. Költség hatékony megoldást szoktam ajánlani a helyszini felmérés során kimondottan akkor ha erre a célra nem tudnak áldozni ügyfeleim.

Ezt csak a helyszínen szoktam bemutatni mivel sok konkuráló társam a Hisec ajtókon belül szerzett tapasztalatomat és irásaimat a sajáját oldalukon publikálva ellenem fordítják.
Minden ügyfelemet a legmagasabb körültekintéssel szolgálok ki legyen szó magas biztonságtechnikai védelemről illetve a kettő közötti megoldásokról.

A fentiek figyelembe vételével bármilyen Hisec ajtó zárcsere és zárszereléssel kapcsolatos kérdéseire a legmagasabb felkészültséggel éjjel nappal egy órán belül válaszolunk legyen az éjszakai illetve hétvégi megkeresés.

Rejtett költségek nélkül fix áron dolgozunk az év minden napján 24 órában,garanciával, melyet éjjel- nappali Hisec ajtó zárszerviz szolgáltatással támasztunk alá.

Nállunk nem kérdés a garancia! Szolgáltatásunk alatt tájékoztatjuk ügyfeleinket a beszerelt termékek garanciális időtartamáról, a garanciális problémák feltárásáról hiszen nem mindegy, hogy az ajtó melyik szegmenséig terjed ki rá a garancia feltétele egy zárcsere során.

Hisec ajtó zárástechnikai hibái

Köztudott, hogy az ajtó alkatrészei hosszú időn keresztül nem tudják biztosítani az ajtó zárását. Vegyük sorra az alkatrészek, és ebből adódóan az előforduló hibákat.

Hisec ajtó kilincs "világítós kilincs" anyagából ítélve amely spiáter nem hívatott hosszú időtartamra mert a led körül az anyag vastagsága csak pár milliméter.

Minden esetben a led körül törik el a kilincs amely az ajtó szorulása vagy rossz
beállítása miatt eredhet.

Hisec ajtó zárbetét elhasználódása során nem lehet a kulcsot behelyezni, elfordul de függőleges állapotban megáll és nem használható tovább, kihúzható a zárbetét közepe,nem lehet hozzá
kulcsot másolni, esetekben átalakítással lehet zárbetétet cserélni.

Középső zárszerkezet elhasználódása során, megkopott csapdanyelv rúgók, kilincs lógása,

illetve az alsó és felső rudazat mozgatására szolgáló nyelv élgörbülése miatt nem mennek
vissza a zárdobozba a nyelvek ezért nem nyitható illetve zárható megfelelően az ajtó.

Forgógyűrű elhasználódása során kilazulnak két oldalt a tartó csavarok ezáltal függőlegesen és vízszintesen lötyög a gyűrű, így a kulcs behelyezési ideje hosszabb időre nyúlik.

Ajtóba redukált csengő elemeinek lemerülése során sokak számára lehetetlen a csere. Segítünk.

Az elemeket tároló doboz az ajtó zsanér oldalán billenthető ki, így az elemek cseréinél már könnyebb a művelet.

Ajtózsanérok működés közbeni ropogása, kattogása sajnos zsírozással, vagy bármilyen kenő anyag felhordásával nem küszöbölhető ki. Probléma forrása az ajtó beszerelésénél keletkezik, mégpedig a beállítás az egyik fontos szempont.Ha vízszintes és függőleges méretektől nagyban eltér a beállítás akkor előfordulhat a zsanérok ropogása.

A másik tényező a beállítás utáni pur habbal való feltöltés amely során ha az ajtó nincs rendesen rögzítve a falhoz akkor a pur hab szilárdulása megnyomhatja az ajtó keretét ezáltal a zsanérokat recsegő kényszer munkára ítélve.
Különböző esetekben mikor az ajtót nem lehet kétszeri zárásra bírni, alkalmas lehet ellenőrizni az alsó rudazat helyét amely  a küszöbbe van integrálva, nem telt e meg bármilyen anyaggal ezáltal gátolva a második zárást.

Hisec ajtó zárcsere  problémára mi vagyunk a megoldás kulcsa!

 

 Képek

      Hi-sec ajtó zárak cseréje

Hisec ajtó zárcsere non stop

                                                      

Szolgáltatási területeink

 

Hisec ajtó zárcsere I.kerület,Hisec ajtó zárcsere II.kerület,

Hisec ajtó zárcsere III.kerület, Hisec ajtó zárcsere IV.kerület,

Hisec ajtó zárcsere V.kerület,Hisec ajtó zárcsere VI.kerület,

Hisec ajtó zárcsere VII.kerület, Hisec ajtó zárcsere VIII.kerület,

Hisec ajtó zárcsere IX.kerület, Hisec ajtó zárcsere X.kerület,

Hisec ajtó zárcsere XI.kerület,Hisec ajtó zárcsere XII.kerület,  

Hisec ajtó zárcsere XIII.kerület,Hisec ajtó zárcsere XIV.kerület,

Hisec ajtó zárcsere XV.kerület,Hisec ajtó zárcsere XVI.kerület,

Hisec ajtó zárcsere XVII.kerület,Hisec ajtó zárcsere XVIII.kerület, 

Hisec ajtó zárcsere XIX.kerület,Hisec ajtó zárcsere XX.kerület,

Hisec ajtó zárcsere XXI. kerület,Hisec ajtó zárcsere XXII. kerület,

Hisec ajtó zárcsere XXIII. kerület,    

                             

 

Bármilyen HISEC biztonsági bejárati ajtóval kapcsolatos kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal

06-70-272-77-73 HISEC AJTÓ ZÁRCSERE