Zárcsere kivitelezésemmel értéket védek meg Önnek! Egy kattintásra elérhető vagyok. +36-70-272-7773

HISEC AJTÓ KILINCS ÉS PROBLÉMA FORRÁSAI

Hisec ajtó kilincs rugó elengedhetetlen az ajtónk zárásához és nyitásához. Sajnos a szerkezet nélkül nincs normális működtetés csak a méreg van. Lehetséges egy rosszabb kimenetelű kilincs törésénél, hogy az ajtón kívül vagy éppenséggel az ajtón belül szorulunk és nem tudjuk tovább használni a kilincsünket. A legtöbb esetben a kilincsbe integrált Led panel az ami miatt eltörik és ezzel párhuzamosan az ajtónk beállításából fakad a probléma. Ha csak úgy tudjuk nyitni az ajtónkat, hogy a kilincs lenyomásának mértéke a normális kétszerese vagy csak úgy tudjuk bezárni az ajtónkat, hogy magunk felé húzzuk, illetve befelé toljuk az esetek többségében a hiba jelenség ugyan az: hosszabb távon eltörik a Hisec ajtó kilincs. Megoldást minden esetben a pontos pozicionálás tehát az ajtó beállítása jelentheti, hiszen hosszabb távon akadálymentes zárás és nyitás érhető el a munka folyamatával. 
Ha a fenti probléma források bármelyike egyenként vagy egyszerre fellépő hibajelenség abban az esetben szakszervizünk készen áll a problémák elhárítására. 
Hisec ajtó kilincs rugó vagy kilincs csere Budapesti szolgáltatásainkat Non Stop elérhetőséggel kínáljuk, hiszen ezen problémák a nap bármely szakaszában akutra fordulhatnak, nem törődve, hogy a felhasználó, hová megy, vagy jön, siet e vagy sem. Hívjon minket, hogy jól záródjon a napja! 

Kinai Hisec ajtó kilincs csere 06 70 272 77 73 

                                                               Hisec ajtó kilincsének cseréje

Hisec ajtó kilincs rugó törés esetén csere a megoldás

Problémák forrásai korántsem ér véget hiszen a Hisec ajtó kilincs rugó gyakran használódik, törik el. Ebben az esetben a gyártó nem biztosít még a komplett Hisec ajtó kilincs garnitúrához sem pót alkatrészeket úgy mint a rugót. 

Sok ügyfelünk próbálta a legkülönfélébb megoldások alkalmazásával további használatra bírnia kilincs szerkezetét ám egyik esetben sem volt hosszútávú a működtetés. Kicserélték a rugó egy másik szerkezetből melynek a visszahúzó ereje korántsem akkora volt mint az elődje esetében ezért a kilincs a vízszintestől eltérő inkább 45 fokban állt meg. Precedens példa értékű próbálkozás volt az is, mikor is egy, két befőttes gumi összefonásával a felső zárbetétben tartott kulcsra össze kapcsolt gumi szerkezettel váltották ki a rugózás funkcióját. 

Ezek a problémák hozzá kell tegyem minden naposak és elengedhetetlen a Hisec ajtó működéséhez. Nem ér annyit az egész ajtó, hogy mérgelődve keljen otthonról elmennünk vagy éppen ezzel párhuzamosa a munkából fáradtan haza jönnünk. Számtalan dolog keseríti meg az életünket a nap folyamán és képesek vagyunk ezt még tetőzni egy ilyen alap dologgal mely az ajtónk működését szavatolja. 

Gyors szolgálatunk a nap 24 órájában várja hívását ha Hisec ajtó kilincs rugó törés miatt szükségesnek tartja a cseréjét. Ne húzza, ne halassza tovább ne idegeskedjen emiatt Budapest területén egy órán belül megoldjuk mindennemű zárproblémáját! Hívjon , hogy jól záródjon a napja!


                                                        Hisec ajtó kilincs rugó

Kinai Hisec ajtó kilincs csere 06 70 272 77 73

Hisec ajtó kilncsen lévő retesz törés esetén

 

És végül de nem utolsó sorban szót kell ejtenünk a Hisec ajtó kilincs alsó retesz zárjának működését biztosító forgató gombra. Ez a szerkezet az ajtón belül tartózkodásunk esetén reteszeli egy nyelvvel a bejárati ajtónkat. Ám mint a fent felsoroltak esetebén itt is a hanyag tervezés és spórolás miatt műanyagból készült forgatógomb működteti a reteszt.
Egy nehezen nyíló illetve szoruló ajtó belülről történő reteszelésekor a műanyag eltörhet, feje a kezünkben maradhat a jobbik esetben nyitott ajtónál, úgy hogy azt már nem tudjuk bezárni vagy ellenkező esetben zárt ajtónál.  Ebben az esetben nem tudjuk kinyitni az ajtónkat. Hisec ajtó szakszerviz szolgálatunk Budapest területén egy órán belül vállalja a Hisec ajtó szakszerű, roncsolásmentes nyitását, mely után a helyszínen azonnal pótoljuk a meghibásodott kilincseket illetve az ajtó bármely szerkezetét. 

Hívjon hogy jól záródjon a napja!

Hisec ajtó kilincs csere 06 70 272 77 73 Non Stop