Zárcsere kivitelezésemmel értéket védek meg Önnek! Egy kattintásra elérhető vagyok. +36-70-272-7773

Hisec ajtó véleményeink az értékesítés terén❤

Hisec ajtó zárcsere mabisz

Hisec ajtó véleménye minden felhasználónak lehet!
Mint a fórumokon is elérhető, így nem titok utána lehet nézni sokan szólják meg ezt az ajtótípust☹.

Minden ajtógyártónak és forgalmazónak megvan a saját véleménye az Ő általa készített remekműről, így van ezzel a Magyarországi Hisec ajtó forgalmazója is.

Nyilván való ha egy terméket értékesíteni akarunk akkor nem lehúzó cikkeket, kommenteket, és véleményt generálunk a termékről hanem épen ellenkezőleg.

Megkéri a viszont eladóit, hogy értékesítés során ajánljon fel két, három ajtótípus melyek az ár érték arányuk miatt kedvezőtlenül hatnak a vásárló erőre ezért azt kell, hogy mondjam tíz ajtóból nyolcszor esik a választás a Hisec ajtókra.

Designban szerintem azonnal pótolja a régi lakótelep ajtóit viszont egyetlen felhasználói kérdés nem terjed ki a biztonságra hiszen biztonsági ajtónak nevezik a gyártók a nyílászáróikat.

Mindaddig míg az ajtó bemutató teremben van!
Beszerelés után a hisec biztonsági ajtó vélemények megváltoznak!
Hiszen már a vásárlót szolgálják.
Azért nem használom a védik szót mert a hisec bejárati ajtó nem tud védeni a húzat átjárásán kívül semmit gyári állapotában!

Hajlamosak vagyunk bedőlni egy értékesítési marketing stratégiának amit a helyszínen még egyéb kecsegtető ajánlattal egészíthetnek ki az értékesítők.

És ha az értékesítő mondja a vevőnek akkor az úgy is van! Gondolják Önök.

Nem lehet másképp hiszen a kereskedelmi vonal itt a legrázosabb.


Csak a termék menedzserén múlik milyen ajtót választunk a biztonságos otthonunk kialakítása terén.
Ha csak olyan opciókat hall vagy lát amelyek ár érték arányában magasabbra vannak értékelve akkor olcsón próbál venni biztonságot!

Ez a lakások bejárati ajtóinál nem működik!

Számos olyan varázslattal előállva mint a világítós kilincs, mint a beépített csengő, és nem utolsó sorban a 13 ponton való zárásmód, az 5 darab gyári és az arany színű kódoló kulcs azonnali vásárló erővé alakítja a bizonytalanságot!

Mivel Magyarországon vagyunk a legtöbbször profitorientációról beszélünk így szóba sem jöhet, hogy másik ajtót válasszunk hiszen az ár érték aránya egyezik a felhasználok követelményeivel!

Nem számít, hogy a cilinder védő gyűrű sörös dobozzal megegyező anyagvastagsággal rendelkezik, vagy a kilincsbe integrál led világítás miatt az eltörik, és legföbbképen az sem, hogy álkulccsal vagy zárfésűvel másodpercek alatt lehet ki és bejárkálni az ingatlana területére!

Joggal kérdezheti meg egy káresemény után, hogy Ön honnan tudott volna ezekről a tényekről?

Segíthetünk biztonságosabbá tenni a Hisec bejárati ajtóját?

Egy hívásába kerül:  +36702727773 

                                                        

Hisec ajtó felhasznállói vélemények nagyon fontosak

De ha kicsit jobban belemélyedünk a Hisec ajtó vélemények világába akkor inkább már a meglévő ajtó felhasználói véleményékben kutakodjunk.


Végig olvasgatva a fórumot az esetek nagy részében az ajtó burkolatával kevés majdnem nulla vélemény adódik ez azt sugallja, hogy azzal nem lehet gondunk a felhasználás során.


Ám annál több károsult lelhető fel aki három hét múlva nem tudja nyitni vagy zárni a biztonsági ajtó zárjait, vagy éppen betörtek hozzá álkulccsal és a biztosító nem fizeti ki a teljes kárösszeget mert nem állapítható meg a betörés kivitelezése, hiszen a zár működik látható nyom nincs rajta.


Az alábbi oldalon elérhető a Mabisz minősítése az ajtónak bár ez már 2.0 változatra vonatkozó adatokat tartalmaz így a 2018 előtt bekerült ajtókra nem vonatkozik!

/files/images/5704-10-2-20180621-hisec-ajto-minosites_1.pdf


A felsorolásban piros szinnel emeltem ki Önöknek, hogy milyen tartalmat kíván meg az ajtó ha 5 perces áttörésgátlás a kérdés!

/files/images/5704-10-2-20180621-hisec-ajto-minosites-es-javaslat-.pdf

Az adatok alapján nem a gyári zárbetét van megadva hanem egy ICSA nevezetű vagy annak megfelelő Mabisz által teljes körű mechanikai védelem elemeként ajánlott hengerzár betéttel! Önök azzal kapták a bejárati ajtót?

Tehát aki nem ebbe az osztályba sorolt termékkel vásárolja meg a hi sec bejárati ajtót az bajba kerülhet egy betörés során, hiszen a kártérítés nem biztos, hogy fedezi a kifosztott lakások költségeit!

Korántsem biztos, hogy 5 percig ellenáll a külső behatolásoknak!

Még egy kérdést felvázolnék a hisec ajtó tulajdonosoknak!

Ha ez a Mabisz minősítés elérhető az internet sztrádáján, beépítés után miért nem szolgáltatja át és tölti ki a cég aki beszerelte Önnek a hi sec biztonsági ajtót?

Hiszen a minősítésben van egy olyan pont amely kitér erre a lehetőségre a minősítésen belül:

Telepítői nyilatkozat:
Beépítéskor a következő nyilatkozat kitöltése javasolt; a telepített, ajánlott termék előtti négyzetet
kézjeggyel kell megjelölni.
Beépítés helye: ....................................................................................................................................
időpontja: .............................................................................................................................

Ezt a kérdést Önök is feltehetik a szolgáltatójuknak!

Talán azért mert így az árajánlat változni fog a minőségi zárbetétek tekintetében, talán más okból kifolyólag.......

Bár az internet gyors sztrádáján fel fel lelhető olyan házilag készített videó melyben egy kisgyerek konzervnyitóval vagy éppen ellenkezőleg egy erős ember baltával próbálja szétverni az ajtó burkolatát ez nem releváns azzal, hogy valaha is így törnék fel a betörök a Hisec ajtónkat.

Hiszen annak hangja van és szerszámok is kellenek hozzá!

Felmérésem során a HiSec ajtón való betörés minden esetben ott történik ahol a zárbetétek nem lettek kicserélve, vagy frissítve a beszerelés után!

Érdekli HiSec ajtó zárbetét csere? +36702727773

                                                              

Hisec ajtó véleményünk a következő

 

Mivel eddig kevés szó eset a zárástechnikáról ezért épp itt az ideje, hogy ezen a téren is betűt ragadjak.

Működésem során azt tapasztaltam, hogy hiába való a tizen pár ponttal való zárás mert a Hisec ajtót kulcsra zárásakor a zárbetét minősége miatt pár másodperc vagy perc alatt nyitható lesz!

Nyitható mégpedig, zárfésű használatával vagy éppen egy másik kulccsal mely a szomszéd háztömbből való vagy az esetek többségében zártöréssel.

Ezek a nyitási módszerek hangtalanul és ebből kettő nyomtalanul végezhető el!

Így a biztosító társaságok el állhatnak a kárigény kifizetésétől, a Rendőrei pedig semmilyen nyomot nem tudnak rögzíteni vagy nem is akarnak mert a munkájuk egy helyszíneléskor 6 órába is kerülhet!

Ezt a tényt egy ügyfelemtől halottam miközben kicseréltem a Hisec ajtó zárjait mabisz 5 minősített betétekre!
Azt mondta miután észre vette, hogy betörtek álkulccsal a lakásába eltűntek az aranyékszerei és 500.000 forint készpénze.
Kihívta a rend őreit akik magabiztosan állították mivel betörés nyoma nem volt az ajtón illetve a zárakon és biztos a néni szenilis és majd előkerülnek az értékek ha eszébe jut hová is dugta!
Így nem kapott rendőrségi jegyzőkönyvet! Így a biztosító nem fizeti ki a kárát!

Más kérdés, hogy az értékek tárolása az ingatlanban szabályokhoz kötött ezért csak arra az értékekre térít meg kártérítést amelyek úgy vannak őrizve ahogyan azt előírja!

Tehát minden esetben károsultak leszünk ha nem cseréltetjük le a Hisec ajtó eredeti Kínai zárbetétjeit minőségi a követelményben előírt záraknak megfelelően!

Ez a Hisec ajtóra visszatekintő vélemény amely sokat nyomhat az ajtó vásárlás terén de ezt senki nem fogja Önökkel közölni hiszen ez a tény az eladási számokat és a profit csökkenését jelentheti a kereskedő és gyártó számára.

Mi ezzel szemben mégsem azt javasoljuk, hogy cseréltesse le meglévő Hisec ajtóját!

Megoldást kínálunk erre az elcsépelt helyzetre. Hisec ajtó zárcsere az amely az ajtó védelmi szintjét az egekbe tudja repíteni és az értékeink köré megfelelő biztonságot tud nyújtani.

Ráadásul megfelel a magyar biztosító előírásainak is!

Ajánlatainkat nap mint nap módszeresen használjuk és eddig egyetlen vásárlónk nem akadt aki egy ilyen művelet után károsult lett volna! Munkáink után a betörök nem járnak vendégségbe!

Természetesen ennek vannak kritériumai de ezt minden esetben a helyszínen tárgyaljuk meg ügyfeleinkkel.
Azért a helyszínen mert senki nem gondolhatja, hogy telefonon érdemes lenne megvitatni melyik felhasználó milyen értékeket akar megvédeni.

Meggyőződésem, hogy a szakma azonos ebben a részben a pénzügyi tanácsadói szférával ahol is jó befektetéseket kínálnak többnyire alacsony áron.

Megtérülés az ügyfél által választott kondíciókban rejlik de ez személyre szabott és szigorú titoktartás mellett zajlik.

Ha Ön nem szeret veszteni vagy éppen ellenkezőleg már a vesztesek körét gyarapítja mert betörtek a lakásába akkor nincs mire várni!

Mi vagyunk a Hisec ajtó zárproblémáira a megoldás!
Hívjon, hogy jól záródjon a napja! 

+36702727773 

                                                       

Ne döljön be a bevételt generáló véleményeknek

Mint ahogy a fentiekben vázoltam már már minden Hisec ajtó nyitásra, zárcserére, kulcs nélküli nyitásra, és betörési módszerre van megoldás akár a jó oldalon lévő zárcserét végző cégcsoportra vetítve akár a rossz oldalon álló értékesítési harcban álló cégre nézve.

Mindkettőnek egy a célja az Ö termékeit vegye meg a vásárló.
Kezdjük a Hisec ajtó zárbetét nyitása videó elemzésével és magyarázatával.

Ezen a vágott videón Ön azt látja, hogyan lehet kinyitni egy olyan kulccsal az ajtót melyen minden forgalomban lévő kulcs furata el van helyezve.

Ez a módszer a legelterjedtebb a zárnyitás körében, de szerintem ez nyújtja a legtöbb táptalajt egy betöréshez hiszen itt a rossz oldalon álló felhasználók úgy mint a betörők is percek alatt elsajátíthatják az ajtó nyitásának efféle műveletét.

Ilyen oktató videók miatt történhet az meg, hogy mára az illetéktelen behatolások 80% ilyen módszerrel történik!

Pedig biztos vagyok benne, hogy nem ez volt a célja a feltöltőjenek.

A célja nem más minthogy a videóban bemutatott termék amely helyettesítheti a Hisec ajtó zárbetétet az Ö kizárólagos forgalmazásukban érhető el!

Itt megint elérkeztünk a direkt marketing nagy tortájához ahol mindenki a legnagyobbat szeretné kiharapni az ügyfele pénztárcájából.

Biztos vagyok benne, hogy betörés álkulcs vagy zárfésű használatával nem jöhet létre így mindkét fél jól jár.

De itt a másik bökkenő.
Kizárólagos direkt értékesítés során a kulcsokat csak egy helyen lehet másoltatni.
Abban az esetben ha megszűnik a cég jogutódlás nélkül ki fog Önnek kulcsot másolni?
Alkatrészhez hogyan jut majd a későbbiekben?
Mi nem mondjuk, hogy csak tőlünk vásároljon terméket ám a zárcsere során felhasznált termékeink Mabisz minősítését élvezik és közel húsz esztendeje vannak jelen a piacon és átlagosan minden 5. kulcsmásoló le tudja másolni a kulcsokat!

Nem utolsó sorban három négy gyártó termékpalettáját kínáljuk a Hisec ajtó vélemények megváltoztatásához, ami egy jó kezdeményezés arra nézve, hogy nem betörőket tanítunk ki a videóinkkal az internet világában.

Bármilyen Hisec ajtó véleményét meghallgatjuk és akár meg is cáfoljuk hívjon minket válaszolunk a kérdéseire!

                                                         

Hisec ajtó véleményeinkért kiállunk és állítjuk,hogy csak a saját munkásságunkból mertíkeztünk.

Ezért ha bármilyen egyet nem értés van önben ezzel a véleménnyel szemben azt ne tartsa magában hanem hívjon minket.
Azon vagyunk, hogy terméktámogatás nélkül a felhasználóink céljainak megfelelően adjunk tanácsot és terméket a zárástechnika terén.

Lásd a felső sorban elhelyezett két pdf formátumot ami a minősítést és annak értelmezését segíti elő, és felvet néhány kérdést amelyet az értékesítő felé lehet prezentálni!

Nincs elkötelezettségünk egyetlen gyártóval szemben és nincs saját forgalmazású termékünk amelyet kizárólagosan csak mi értékesítünk.

Ezért a nagy múltra visszatekintő gyártók palettáit ajánljuk amelyek minimum Budapest területén egy de Magyarországon akár több értékesítő illetve forgalmazó ponttal érhetőek el.

Termékeik Mabisz minősített termékek így akár az oldalaikon is lehet ellenőrizni milyen kategóriát állított ki a felügyelő bizottság és biztosító társaság megbízott szakértői.

Egyéb kérdésekben állunk rendelkezésére +36702727773 elérhetőségünkön.