Hisec ajtó véleményeink az értékesítés terén

Hisec ajtó vélemény minden felhasználónak lehet. Mint a fórumokon is elérhető sokan szólják meg ezt az ajtótípust. Minden ajtógyártónak és forgalmazónak megvan a saját véleménye az Ő általa készített remekműről, így van ezzel a Magyarországi Hisec ajtó forgalmazója is. Nyilván való ha egy terméket értékesíteni akarunk akkor nem lehúzó cikkeket, kommenteket, és véleményt generálunk a termékről hanem épen ellenkezőleg. Megkéri a viszont eladóit, hogy értékesítés során ajánljon fel két, három ajtótípus melyek az ár érték arányuk miatt kedvezőtlenül hatnak a vásárló erőre ezért azt kell, hogy mondjam tíz ajtóból nyolc szor esik a választás a Hisec ajtókra. Designban szerintem azonnal pótolja a régi lakótelep ajtóit viszont egyetlen felhasználói kérdés nem terjed ki a biztonságra hiszen biztonsági ajtónak nevezik a gyártók a nyílászáróikat. És ha az értékesítő mondja akkor az úgy is van. Nem lehet másképp hiszen a kereskedelmi vonal itt a legrázosabb. Csak a termék menedzserén múlik milyen ajtót választunk a biztonságos otthonunk kialakítása terén. Mivel profitorientációról beszélünk szóba sem jöhet, hogy másik ajtót válasszunk hiszen egyezik a felhasználok követelményeinek.

 

                                                        Hisec ajtó zárcserék

Hisec ajtó felhasznállói vélemények nagyon fontosak

De ha kicsit jobban belemélyedünk a Hisec ajtó vélemények világába akkor inkább már a meglévő ajtó felhasználói véleményékben kutakodójuk. Végig olvasgatva a fórumot az esetek nagy részében az ajtó burkolatával kevés majdnem nulla vélemény adódik ez azt sugallja, hogy azzal nem lehet gondunk a felhasználás során. Bár az internet gyors sztrádáján fel fel lelhető olyan házilag készített videó melyben egy kisgyerek konzervnyitóval vagy éppen ellenkezőleg egy erős ember baltával próbálja szétverni az ajtó burkolatát ez nem releváns azzal, hogy valaha is így törnék fel a betörök a Hisec ajtónkat. Akkor inkább választják a zárbetéten keresztül nyíló utat melyet a későbbiekben feszegetek. Nem úgy az ajtó kilincsének anyagával amely a használat során a Led panel körül hamar elhasználódik ezért eltörik. Ez egy rossz anyag felhasználást mutat de még mindíg nem elég ahhoz, hogy másik ajtót válasszunk. Sok felhívás van az ajtó működése során a recsegő, ropogó, nyíró hangokra amely szerintem nem a Hisec ajtó problémáját vetíti ki hanem a nem megfelelő beépítés miatt jöhet létre. Ugyanis mikor a beépítése során szigetelő anyaggal töltik ki a régi tokot annak mértéktelen használata deformitást gyakorolhat az ajtó zsanér részére. Még mindig csekély az ellen érv miért ne essen erre az ajtóra a választásunk.

                                                              Hisec ajtó kilincs

Hisec ajtó véleményünk a következő

 

Mivel eddig kevés szó eset a zárástechnikáról ezért épp itt az ideje, hogy ezen a téren is betűt ragadjak. Működésem során azt tapasztaltam, hogy hiába való a tizen pár ponttal való zárás mert a Hisec ajtót kulcsra zárásakor a zárbetét minősége miatt pár perc alatt nyitható lesz. Nyitható mégpedig, zárfésű használatával vagy éppen egy másik kulccsal mely a szomszéd háztömbből való vagy az esetek többségében zártöréssel. Ezek a nyitási módszerek hangtalanul és ebből kettő nyomtalanul végezhető el. Így a biztosító társaságok el állhatnak a kárigény kifizetésétől, a Rendőrei pedig semmilyen nyomot nem tudnak rögzíteni. Tehát minden esetben károsultak leszünk ha nem cseréltetjük le a Hisec ajtó eredeti Kínai zárbetétjeit. Ez a Hisec ajtóra visszatekintő vélemény amely sokat nyomhat az ajtó vásárlás terén de ezt senki nem fogja Önökkel közölni hiszen ez a tény az eladási számokat és a profit csökkenését jelentheti a kereskedő és gyártó számára. Mi ezzel szemben mégsem azt javasoljuk, hogy cseréltesse le meglévő Hisec ajtóját! Megoldást kínálunk erre az elcsépelt helyzetre. Hisec ajtó zárcsere az amely az ajtó védelmi szintjét az egekbe tudja repíteni és az értékeink köré megfelelő biztonságot tud nyújtani. Ajánlatainkat nap mint nap módszeresen használjuk és eddig egyetlen vásárlónk nem akadt aki egy ilyen művelet után károsult lett volna! Természetesen ennek vannak kritériumai de ezt minden esetben a helyszínen tárgyaljuk meg ügyfeleinkkel. Azért a helyszínen mert senki nem gondolhatja, hogy telefonon érdemes lenne megvitatni melyik felhasználó milyen értékeket akar megvédeni. Meggyőződésem, hogy a szakma azonos ebben a részben a pénzügyi tanácsadói szférával ahol is jó befektetéseket kínálnak többnyire alacsony áron. Megtérülés az ügyfél által választott kondíciókban rejlik de ez személyre szabott és szigorú titoktartás mellett zajlik. Ha Ön nem szeret veszteni vagy éppen ellenkezőleg már a vesztesek körét gyarapítja mert betörtek a lakásába akkor nincs mire várni. Mi vagyunk a Hisec ajtó zárproblémáira a megoldás! Hívjon, hogy jól záródjon a napja!

                                                        Hisec ajtó zárak cseréje

Ne döljön be a bevételt generáló véleményeknek

Mint ahogy a fentiekben vázoltam már már minden Hisec ajtó nyitásra, zárcserére, kulcs nélküli nyitásra, és betörési módszerre van megoldás akár a jó oldalon lévő zárcserét végző cégcsoportra vetítve akár a rossz oldalon álló értékesítési harcban álló cégre nézve. Mindkettőnek egy a célja az Ö termékeit vegye meg a vásárló. Kezdjük a Hisec ajtó zárbetét nyitása videó elemzésével és magyarázatával. Ezen a vágott videón Ön azt látja, hogyan lehet kinyitni egy olyan kulccsal az ajtót melyen minden forgalomban lévő kulcs furata el van helyezve. Ez a módszer a legelterjedtebb a zárnyitás körében, de szerintem ez nyújtja a legtöbb táptalajt egy betöréshez hiszen itt a rossz oldalon álló felhasználók úgy mint a betörők is percek alatt elsajátíthatják az ajtó nyitásának efféle műveletét. Ilyen oktató videók miatt történhet az meg, hogy mára az illetéktelen behatolások 80% ilyen módszerrel történik. Pedig biztos vagyok benne, hogy nem ez volt a célja a feltöltőjenek. A célja nem más minthogy a videóban bemutatott termék amely helyettesítheti a Hisec ajtó zárbetétet az Ö kizárólagos forgalmazásukban érhető el.
Itt megint elérkeztünk a direkt marketing nagy tortájához ahol mindenki a legnagyobbat szeretné kiharapni az ügyfele pénztárcájából. Mabisz minősített zárakról beszél a videó készítője de ha jobban utána keresünk akkor a Magyarországon ez a termékmárka nincs minősítve ezért ez sem állja meg a helyét. Természetesen jól járhat mindkét fél mert Ön megvásárolja a terméket abban a jó hiszemben élve, hogy ez minősített termék de maximum csak a külföldi szabvány specifikációknak felel meg. Biztos vagyok benne, hogy betörés álkulcs vagy zárfésű használatával nem jöhet létre így mindkét fél jól jár. De itt a másik bökkenő. Kizárólagos direkt értékesítés során a kulcsokat csak egy helyen lehet másoltatni. Abban az esetben ha megszűnik a cég jogutódlás nélkül ki fog Önnek kulcsot másolni? Alkatrészhez hogyan jut majd a későbbiekben? Mi nem mondjuk, hogy csak tőlünk vásároljon terméket ám a zárcsere során felhasznált termékeink Mabisz minősítését élvezik. Erről a helyszínen kérésére tanúsítványt adunk. Nem utolsó sorban három négy gyártó termékpalettáját kínáljuk a Hisec ajtó vélemények megváltoztatásához, ami egy jó kezdeményezés arra nézve, hogy nem betörőket tanítunk ki a videóinkkal az internet világában.
Bármilyen Hisec ajtó véleményét meghallgatjuk és akár meg is cáfoljuk hívjon minket éjjel nappal!
                                                         Mabisz minősített zárcsere

Hisec ajtó véleményeinkért kiállunk és állítjuk,hogy csak a saját munkásságunkból mertíkeztünk.

Ezért ha bármilyen egyet nem értés van önben ezzel a véleménnyel szemben azt ne tartsa magában hanem hívjon minket. Azon vagyunk, hogy terméktámogatás nélkül a felhasználóink céljainak megfelelően adjunk tanácsot és terméket a zárástechnika terén. Nincs elkötelezettségünk egyetlen gyártóval szemben és nincs saját forgalmazású termékünk amelyet kizárólagosan csak mi értékesítünk. Ezért a nagy múltra visszatekintő gyártók palettáit ajánljuk amelyek minimum Budapest területén egy de Magyarországon akár több értékesítő illetve forgalmazó ponttal érhetőek el. Termékeik Mabisz minősített termékek így akár az oldalaikon is lehet ellenőrizni milyen kategóriát állított ki a felügyelő bizottság és biztosító társaság megbízott szakértői. Egyéb kérdésekben állunk rendelkezésére Non Stop elérhetőségünkön.