HISEC AJTÓNYITÁS SZÜKSÉGES?

Hisec ajtónyitás esetében megállapítást kell nyernie annak a tényezőnek mit nevezünk roncsolásmentes illetve
roncsolásos ajtónyitásnak. Roncsolás alkalmazásával nyitható az a Hisec ajtó amely a húzat, vagy a felhasználó által olyan mértékben csapódik be, hogy a zárnyelv rúgója eltörik.

Ebben az esetben ugyanis megszűnik a nyelv visszahúzásának lehetősége. Vannak olyanesetek is mikor felhúzó kilincses Hisec ajtóról beszélünk. Ennek az ajtónak a zárási módja a kilincs felhúzásával történik és a zárbetét aktiválásával nyílik. Ám ha a kilincset felhúzzuk kívülről és rájövünk, hogy a kulcs belül maradt ebben az esetben sem lehetséges roncsolás mentesen a Hisec ajtónyitás.

Előfordult nem egyszer, hogy ügyfeleink azért kerestek meg mert a belső oldalon található alsó retesz zár a becsapásnál ráfordul ezért az zárja az ajtót. Ilyenkor hiába van nálunk a kulcsunk nem tudjuk működésre bírni az ajtót. Más esetekben az otthon tartózkodó ügyfél fordítja rá a retesz zárat de annak szerkezete eltörik. Sajnálatos módon kizárt annak a lehetősége, hogy kulcsunkkal ki tudjuk nyitni az ajtót. Beletört, eltört, kihúzott rotornál, és elhagyott kulcs esetében kizárt a roncsolásmentes Hisec ajtónyitás.

A fent említett akut esetekben nem kell ajtólap vagy ajtó cserével számolnunk hiszen a zárbetét inaktiválásával, illetve a kilincs szerkezeten egy bizonyos helyen történő beavatkozásával, a zárbetétek fúrásával nyitható az ajtónk, viszont zárcserére vagy kilincs cserére mindenképp szükség lesz.

 

Hisec ajtónyitás szolgáltatásaink

 

  • SÉRÜLT, ELGÖRBÜLT KULCS ESETÉN
  • BELETÖRT KULCS ESETÉN
  • BECSAPODOTT AJTÓ ESETÉN
  • ELHAGYOTT KULCS ESETÉN
  • ELTULAJDONÍTOTT KULCS ESETÉBEN
  • TULAJDONOS VÁLTÁSNÁL
  • MEGHIBÁSODOTT ZÁRSZERKEZETEK ESETÉBEN
  • ELTÖRT KILINCS ESETÉBEN
  • BELÜLRŐL RÁFORDÍTOTT RETESZ ESETÉBEN 
  • ÉS MINDEN EGYÉB ESETBEN MIKOR AJTÓNYITÁSRÓL VAN SZÓ.

 

Szolgáltatásaink végeztével természetesen a helyszínen ajánlatot teszünk a pótolandó alkatrészek egységeire. Ügyfeleink kiválaszthatják a legmegfelelőbb biztonsági szinttel rendelkező termékeket melyek a helyszínen azonnal beépítésre kerülnek! Nem kell várni órákat, esetekben napokat a pótolandó alkatrészek beszerzéséig hiszen szerviz szolgálatunk magas helyszíni árukészletből dolgozik melyet óriási raktárbázisunk támaszt alá. Nem ajánlunk ajtó cserét hiszen különböző gyártók magas minősítésű termékei lehetőséget kínálnak a biztonságos otthon kialakítására, csak a megfelelő terméket és hozzá fűszerként a megfelelő szolgáltatót kell Önnek megválasztania.

                                                            Hisec ajtónyitása

 

Hisec ajtónyitás roncsolás mentesen

 

Hisec ajtónyitás olyan műveletről beszélünk ami egy felhasználó illetve tulajdonos számára kétséges kimenetelű munkamenetet takarhat. Vegyük az első pontot. Roncsolás mentes Hisec ajtónyitás akkor és abban az esetben lehetséges mikor a bejárati ajtó kilincs nem mozgatható kívülről. Sok esetben mi magunk húzzuk be az ajtót többségében pedig ebben a műveletbe segíthet maga a huzat is. A fent említett folyamatok során kivitelezhető az ajtónyitás bármilyen egység cseréje nélkül úgy, hogy annak nyoma sem marad az ajtó lapján.

Ki végezze a hisec ajtónyitást?

 

Az elmúlt évek alatt egyre több esetben tapasztaltam, hogy bárkire rá merjük bízni a bejárati
ajtónk nyitását. Roncsolás mentesen próbálkozik először az ügyfél, többszöri próbálkozás után beletöri a bank kártyáját illetve az adókártyáját mert azt látta az előző ajtónyitás esetében, hogy egyszerűen ki lehet nyitni a Hisec ajtót. Sokszori próbálkozás után megérkezik a szomszédunk aki majd megmutatja mert éppen egy szerszám boltban tevékenykedik, ismeri a szerszámokat amúgy meg tegnap a James Bond filmben pont látta, hogyan csinálják a nagyok az ajtónyitást. 

Ugyan ez elmondható a társasházak portásainak munkásságáról. Ők akik eleve fizetésért dolgoznak de egy kis plusz jövedelemkiegészítésért mindent megtesznek. Feszítik, nyomogatják, drótokkal próbálják működésre bírni a Hisec ajtót mely nemhogy nem nyílik de a drót összekarcolja, a feszítéstől, rugdosástól eldeformálódik az ajtólap amely helyreállíthatatlan.

Természetesen nem azt mondom, hogy minden ajtónyitás ilyen vagy ehhez hasonló kimenettel jár, de az esetek nagy részére ez elmondható. Mit mondunk a szomszédnak? Cserélje le az ajtónkat, fesse le a drót által hátra hagyott karcolásokat? Ő csak segíteni szeretett volna ebben a szorult helyzetben.

Tisztelt ügyfeleim nem azt mondom, hogy ne bízzunk a szomszéd munkásságában, vagy a portás tudományában de egy bejárati ajtó értéke több ennél. Mindenki maradjon a saját kaptafájánál a suszter a cipőknél a portás védje ingóságunk. Hisec ajtónyitás feladatát töménytelen mennyiségű tapasztalat és megannyi ajtónyitással eltöltött idő alatt sajátítottuk el. Nem a filmekből lestünk vagy a Youtubról töltöttünk le videókat melyek félrevezetőek is lehetek esetekben. Ráadásul melettünk szóljon az a tény is miszerint az ajtónyitás után Hisec ajtó zárcsere is szükséges a záródáshoz, ezt a helyszínen azonnal prezenteljuk Önnek!

Válassza Hisec ajtónyitást végző csapatunkat mely Budapest területén egy órán belül megoldja zár problémáit. Munkáinkra garanciát vállalunk mind az ajtónyitás folyamata során mind a beszerelt termékek egységéig. 

Hívjon minket éjjel nappal, rejtett költségek és kiszállási díj nélkül végezzük munkáinkat!

 Hisec típusú ajtók nyitása